Ne kujdesemi për detajet

 
 
 
 
 

Fasada realizim

 
 
 
 

Performancës prej gips karton

 
 
 
 

Moleraj-Shërbime

 
 
 
 

Izolime

 
 
 
 

Dhenia e skeleve me qera

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ensa Gips

 
Që nga viti 2010, ekipi ynë i përbërë nga personel shumë profesionistë dhe me përvojë, krijojnë punë përfunditare në një larmi teksturash, ngjyrash dhe modelesh bashkëkohore. Ne kujdesemi si për jashtë ashtu edhe për brenda. Ne kujdesemi dhe për eksterierin dhe për enterierin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksterieri

 
Ensa Gips ofron një mori sipërfaqesh dekorative fasadash me ngjyra dhe stile të ndryshme. Ne kemi mënyra standarde të suvatimit, por edhe marrjen me qira të skelave për fasadë me siguri të nivelit të lartë. Dizajne dhe ngjyra të personalizuara për shijen e klientëve tanë. Klientët dhe kërkesat e tyre janë gjithmonë në rend të parë.

 
 
 
 
 

Enterieri

 
Dizajnet e përshtatura nuk janë të kufizuara, ne përdorim teknikat më të larta nga gipsi dhe zbukurime gipsi.
Ne bëjmë mure, ristela dhe suvatim makinerie për një pamje perfekte dhe kujdes për detajet për secilën shtëpi, që të duket moderne dhe për shijen e klientit.

 
 
 
 
 
 
 
 

GALLERIA

 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktoni

 
Na kontaktoni duke përdorur formularin më poshtë:
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*